hadak-utja
hadak-utja
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdés
Lezárt szavazások
 
 • Rólunk írták
 • Következő 10 cikkElőző 10 cikk

  Csepin Péter és Zsolnai Gábor a Dunaújváros Onlineban

  hadak-utja  2011.01.04. 16:49

  Dunaújváros Online hírmagazinjában egy rövid összefoglalót tettek közzé a két magyar hagyományőrző dunaújvárosi előadásáról.
  http://www.dunaujvaros.com/index.php?p=hir&hid=45606

  Dr. Zétényi Zsolt a Helyi Témában

  hadak-utja  2008.12.05. 17:17
  A Szent Korona-eszme időszerűségéről és a jogfolytonosságról tartott egész napos rendezvényünk egyik előadójával készített interjút a Helyi Téma.

  Interneten elérhető változataí:
  http://www.helyitema.hu/Dunaujvaros/Sok-fenytores-dragak-kent-fejezi-ki-a-hatalom-teljesseget.html

  Csajághy György a Helyi Témában

  hadak-utja  2008.11.01. 16:40
  Magyarország legnagyobb hetilapjának dunaújvárosi újságában jelent meg egy rövid és jó összefoglaló cikk Csajághy György népzenekutató dunaújvárosi előadásáról. Az online változatot az alábbi linken tekinthetik meg: http://www.helyitema.hu/Dunaujvaros/Kik-vagyunk-honnan-jottunk.html

  Molnár V. József a Mezőföldi Életben

  hadak-utja  2008.05.04. 12:10
  Molnár V. József néplélekrajz kutató "Nem vagyunk mi árvák" - a csíksomlyói búcsúról tartott előadásáról készült egy újságcikk egy új újságban, a Mezőföldi Életben. A cikk interneten is elérhető az alábbi linken (6. oldal) http://www.mezofoldielet.hu/mezofoldie_elet_web_2008_04.pdf

  Dr. Tóth Zoltán József a Fejér Megyei Hetilapban

  hadak-utja  2008.04.04. 10:44
  A jogtörténész, egyetemi tanár előadásáról készült cikk a Fejér Megyei Hetilap utolsó számában jelent meg, ugyanis ez az újság is megszűnésre ítéltetett. Azonban remélhető, hogy következő alkalmainkról is lesz mód hasonló formában beszámolni.

  "Igazságos Mátyás Napja" - Fejér Megyei Hetilap

  hadak-utja  2008.03.07. 14:01
  Egész napos rendezvényünkről/konferenciánkról is készült beszámoló a Hetilap hasábjain, hála a kitartó újságírói munkának!

  dr. Végvári József a Fejér Megyei Hetilapban

  hadak-utja  2008.02.16. 19:18
  Újabb cikk a legutóbbi előadásunkról, a szerző ezúttal is Koczka Kata.

  prof. Kellermayer Miklós a Fejér Megyei Hetilapban

  hadak-utja  2008.01.18. 17:33
  A Pécsi Tudományegyetem biológus professzorának dunaújvárosi előadásáról egy új újság, a Fejér Megyei Hetilap számolt be. A cikket írta: Koczka Kata.

  dr. Tóth Zoltán József a Fejér Megyei Napilapban

  hadak-utja  2007.12.14. 21:59
  Egyik szemünk sír, a másik nevet. Nevet, mert ismét egy kivaló cikk jelent meg a legutóbbi előadásról. És sír, mert minden valószínűség szerint ez volt az utolsó. Ugyanis a napilap megszűnik (állítólag a kevés előfizető miatt). Úgy látszik, nem tetszett "valakiknek", hogy egy jobbérzésű és értékekkel is foglalkozó újság is jelen legyen a környéken.

  Kocsis István a Fejér Megyei Napilapban

  hadak-utja  2007.11.17. 02:20
  Már nem is telhetne úgy el előadás, hogy ne készülne róla újságcikk Koczka Kata tollából. "Széchenyi jóslatai rejtélyes módon beváltak" címmel jelent meg a legutóbbiról.

  Következő 10 cikkElőző 10 cikk

   
  Evangélikus Templom
   
  Testvérlapok

  DOBOGÓ

  NaPúT

  Szent Korona Országáért Alapítvány

    

   

  Magyar Táltos Hub

  Motolla Egyesület

  Karahun

   

  Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints