hadak-utja
hadak-utja
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdés
Lezárt szavazások
 
 • Rólunk írták
 • Következő 10 cikkElőző 10 cikk

  Csepin Péter és Zsolnai Gábor a Dunaújváros Onlineban

  hadak-utja  2011.01.04. 16:49

  Dunaújváros Online hírmagazinjában egy rövid összefoglalót tettek közzé a két magyar hagyományőrző dunaújvárosi előadásáról.
  http://www.dunaujvaros.com/index.php?p=hir&hid=45606

  Dr. Zétényi Zsolt a Helyi Témában

  hadak-utja  2008.12.05. 17:17
  A Szent Korona-eszme időszerűségéről és a jogfolytonosságról tartott egész napos rendezvényünk egyik előadójával készített interjút a Helyi Téma.

  Interneten elérhető változataí:
  http://www.helyitema.hu/Dunaujvaros/Sok-fenytores-dragak-kent-fejezi-ki-a-hatalom-teljesseget.html

  Csajághy György a Helyi Témában

  hadak-utja  2008.11.01. 16:40
  Magyarország legnagyobb hetilapjának dunaújvárosi újságában jelent meg egy rövid és jó összefoglaló cikk Csajághy György népzenekutató dunaújvárosi előadásáról. Az online változatot az alábbi linken tekinthetik meg: http://www.helyitema.hu/Dunaujvaros/Kik-vagyunk-honnan-jottunk.html

  Molnár V. József a Mezőföldi Életben

  hadak-utja  2008.05.04. 12:10
  Molnár V. József néplélekrajz kutató "Nem vagyunk mi árvák" - a csíksomlyói búcsúról tartott előadásáról készült egy újságcikk egy új újságban, a Mezőföldi Életben. A cikk interneten is elérhető az alábbi linken (6. oldal) http://www.mezofoldielet.hu/mezofoldie_elet_web_2008_04.pdf

  Dr. Tóth Zoltán József a Fejér Megyei Hetilapban

  hadak-utja  2008.04.04. 10:44
  A jogtörténész, egyetemi tanár előadásáról készült cikk a Fejér Megyei Hetilap utolsó számában jelent meg, ugyanis ez az újság is megszűnésre ítéltetett. Azonban remélhető, hogy következő alkalmainkról is lesz mód hasonló formában beszámolni.

  "Igazságos Mátyás Napja" - Fejér Megyei Hetilap

  hadak-utja  2008.03.07. 14:01
  Egész napos rendezvényünkről/konferenciánkról is készült beszámoló a Hetilap hasábjain, hála a kitartó újságírói munkának!

  dr. Végvári József a Fejér Megyei Hetilapban

  hadak-utja  2008.02.16. 19:18
  Újabb cikk a legutóbbi előadásunkról, a szerző ezúttal is Koczka Kata.

  prof. Kellermayer Miklós a Fejér Megyei Hetilapban

  hadak-utja  2008.01.18. 17:33
  A Pécsi Tudományegyetem biológus professzorának dunaújvárosi előadásáról egy új újság, a Fejér Megyei Hetilap számolt be. A cikket írta: Koczka Kata.

  dr. Tóth Zoltán József a Fejér Megyei Napilapban

  hadak-utja  2007.12.14. 21:59
  Egyik szemünk sír, a másik nevet. Nevet, mert ismét egy kivaló cikk jelent meg a legutóbbi előadásról. És sír, mert minden valószínűség szerint ez volt az utolsó. Ugyanis a napilap megszűnik (állítólag a kevés előfizető miatt). Úgy látszik, nem tetszett "valakiknek", hogy egy jobbérzésű és értékekkel is foglalkozó újság is jelen legyen a környéken.

  Kocsis István a Fejér Megyei Napilapban

  hadak-utja  2007.11.17. 02:20
  Már nem is telhetne úgy el előadás, hogy ne készülne róla újságcikk Koczka Kata tollából. "Széchenyi jóslatai rejtélyes módon beváltak" címmel jelent meg a legutóbbiról.

  Következő 10 cikkElőző 10 cikk

   
  Evangélikus Templom
   
  Testvérlapok

  DOBOGÓ

  NaPúT

  Szent Korona Országáért Alapítvány

    

   

  Magyar Táltos Hub

  Motolla Egyesület

  Karahun

   

  NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!