hadak-utja
hadak-utja
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdés
Lezárt szavazások
 
 • Rólunk írták
 • Következő 10 cikkElőző 10 cikk

  Csepin Péter és Zsolnai Gábor a Dunaújváros Onlineban

  hadak-utja  2011.01.04. 16:49

  Dunaújváros Online hírmagazinjában egy rövid összefoglalót tettek közzé a két magyar hagyományőrző dunaújvárosi előadásáról.
  http://www.dunaujvaros.com/index.php?p=hir&hid=45606

  Dr. Zétényi Zsolt a Helyi Témában

  hadak-utja  2008.12.05. 17:17
  A Szent Korona-eszme időszerűségéről és a jogfolytonosságról tartott egész napos rendezvényünk egyik előadójával készített interjút a Helyi Téma.

  Interneten elérhető változataí:
  http://www.helyitema.hu/Dunaujvaros/Sok-fenytores-dragak-kent-fejezi-ki-a-hatalom-teljesseget.html

  Csajághy György a Helyi Témában

  hadak-utja  2008.11.01. 16:40
  Magyarország legnagyobb hetilapjának dunaújvárosi újságában jelent meg egy rövid és jó összefoglaló cikk Csajághy György népzenekutató dunaújvárosi előadásáról. Az online változatot az alábbi linken tekinthetik meg: http://www.helyitema.hu/Dunaujvaros/Kik-vagyunk-honnan-jottunk.html

  Molnár V. József a Mezőföldi Életben

  hadak-utja  2008.05.04. 12:10
  Molnár V. József néplélekrajz kutató "Nem vagyunk mi árvák" - a csíksomlyói búcsúról tartott előadásáról készült egy újságcikk egy új újságban, a Mezőföldi Életben. A cikk interneten is elérhető az alábbi linken (6. oldal) http://www.mezofoldielet.hu/mezofoldie_elet_web_2008_04.pdf

  Dr. Tóth Zoltán József a Fejér Megyei Hetilapban

  hadak-utja  2008.04.04. 10:44
  A jogtörténész, egyetemi tanár előadásáról készült cikk a Fejér Megyei Hetilap utolsó számában jelent meg, ugyanis ez az újság is megszűnésre ítéltetett. Azonban remélhető, hogy következő alkalmainkról is lesz mód hasonló formában beszámolni.

  "Igazságos Mátyás Napja" - Fejér Megyei Hetilap

  hadak-utja  2008.03.07. 14:01
  Egész napos rendezvényünkről/konferenciánkról is készült beszámoló a Hetilap hasábjain, hála a kitartó újságírói munkának!

  dr. Végvári József a Fejér Megyei Hetilapban

  hadak-utja  2008.02.16. 19:18
  Újabb cikk a legutóbbi előadásunkról, a szerző ezúttal is Koczka Kata.

  prof. Kellermayer Miklós a Fejér Megyei Hetilapban

  hadak-utja  2008.01.18. 17:33
  A Pécsi Tudományegyetem biológus professzorának dunaújvárosi előadásáról egy új újság, a Fejér Megyei Hetilap számolt be. A cikket írta: Koczka Kata.

  dr. Tóth Zoltán József a Fejér Megyei Napilapban

  hadak-utja  2007.12.14. 21:59
  Egyik szemünk sír, a másik nevet. Nevet, mert ismét egy kivaló cikk jelent meg a legutóbbi előadásról. És sír, mert minden valószínűség szerint ez volt az utolsó. Ugyanis a napilap megszűnik (állítólag a kevés előfizető miatt). Úgy látszik, nem tetszett "valakiknek", hogy egy jobbérzésű és értékekkel is foglalkozó újság is jelen legyen a környéken.

  Kocsis István a Fejér Megyei Napilapban

  hadak-utja  2007.11.17. 02:20
  Már nem is telhetne úgy el előadás, hogy ne készülne róla újságcikk Koczka Kata tollából. "Széchenyi jóslatai rejtélyes módon beváltak" címmel jelent meg a legutóbbiról.

  Következő 10 cikkElőző 10 cikk

   
  Evangélikus Templom
   
  Testvérlapok

  DOBOGÓ

  NaPúT

  Szent Korona Országáért Alapítvány

    

   

  Magyar Táltos Hub

  Motolla Egyesület

  Karahun

   

  Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *