hadak-utja
hadak-utja
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdés
Lezárt szavazások
 
 • Programajánlónk
 • Következő 10 cikkElőző 10 cikk

  Harangozó Imre néprajzkutató előadással egybekötött könyvbemutatója

  hadak-utja  2011.03.13. 21:44

  "Transzcendens trambulin" - Korunk felfogása és a moldvai csángók hagyományai az utolsó átmenet rítusrendjével kapcsolatban című könyvével ismerkedhetnek meg a könyvbemutatóra és előadásra ellátogatók

  Dr. Varga Tibor jogtörténész előadása

  hadak-utja  2011.01.30. 12:05
  A neves jogtörténész ezúttal egy igen aktuális témáról fog beszélni.

  prof. Andrásfalvy Bertalan néprajzkutató előadása

  hadak-utja  2010.09.06. 22:55

  Dr. Andrásfalvy Bertalan, a Pécsi Tudományegyetem professzora tart előadást arról, mi a néprajz feladata a mai világban, miért is kell néprajzot tanulni.

  Csepin Péter hagyományörző és dr. Varga Tibor jogtörténész közös előadása

  hadak-utja  2009.11.13. 17:59

  Következő alkalmunkon Csepin Péter és Zsolnai Gábor hagyományörző végvári vitézek tartanak beszámolót a kazahsztáni útjukról, majd ezt követően dr. Varga Tibor előadását hallgathatjuk meg.

  Dr. Zachar József történész előadása

  hadak-utja  2009.04.15. 19:18

  Dr. Zachar József hadtörténész, az egri Eszterházy Károly Főiskola és a Szent Korona Szabadegyetem tanára tart előadást a dunaújvárosi evangélikus templomban.

  FIGYELEM, MOLNÁR V. JÓZSEF ELŐADÁSA ELMARAD!

  hadak-utja  2009.01.09. 17:15
  Molnár V. József néprajzkutató február 14-re tervezett előadása elmarad, a Tanárúr egyéb elfolgaltásga miatt! A kellemetlenségért elnézést kérünk!

  Pap Gábor művészettörténész előadása - ELMARAD!

  hadak-utja  2008.12.10. 15:30
  Pap Gábor immár negyedszer tart előadást Dunaújvárosban a Hadak Útja Baráti Kör szervezésében. A most következő alkalommal filmvetítéssel egybekötött előadást láthatnak a kedves érdeklődők. FIGYELEM, A HELYSZÍN MEGVÁLTOZOTT! Ezúttal nem az evangélikus templomban, hanem a Munkásművelődési Központ (MMK) 310-es termében leszünk!

  A Szent Korona eszme aktualitása és a jogfolytonosság

  hadak-utja  2008.10.19. 12:34
  Ismét egy egész délutános rendezvényt szervezünk, ezúttal a téma a Szent Korona eszme és a jogfolytonosság lesz, három (a témában legszakavatottabb) kivaló kutató tolmácsolásában.

  Csajághy György népzenekutató, zenetanár előadása

  hadak-utja  2008.09.30. 00:28
  A pécsi népzenekutató érdekes előadásából megtudhatjuk, milyen fontos szerepe van a magyar népzene vizsgálatának az őstörténeti kérdések kapcsán.

  "Népek Krisztusa, Magyarország" 1956. I-IV.

  hadak-utja  2008.07.12. 21:43
  Ezúttal rendkívüli rendezvényünk lesz. A megszokottól eltérően most nem egy előadást hallhatnak a kedves érdeklődők, ezúttal levetítjük Jelenczki István 1956-os forradalomról készített filmjének első négy részét. A Hadak Útja Baráti Kör a Bódy Gábor Filmkubbal közösen szervezi a rendezvényt, így a helyszín se a megszokott, ugyanis a filmklub helyet adott a dunaújvárosi MMK földszinti színháztermében. Meghívott vendégek lesznek és a vetítés előtt előadást tartanak: Jelenczki István filmrendező és Molnár V. József néplélekrajz-kutató, 1956-os szabadságharcos, a film szereplője.

  Következő 10 cikkElőző 10 cikk

   
  Evangélikus Templom
   
  Testvérlapok

  DOBOGÓ

  NaPúT

  Szent Korona Országáért Alapítvány

    

   

  Magyar Táltos Hub

  Motolla Egyesület

  Karahun

   

  Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints