hadak-utja
hadak-utja
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdés
Lezárt szavazások
 
 • Programajánlónk
 • Következő 10 cikkElőző 10 cikk

  Harangozó Imre néprajzkutató előadással egybekötött könyvbemutatója

  hadak-utja  2011.03.13. 21:44

  "Transzcendens trambulin" - Korunk felfogása és a moldvai csángók hagyományai az utolsó átmenet rítusrendjével kapcsolatban című könyvével ismerkedhetnek meg a könyvbemutatóra és előadásra ellátogatók

  Dr. Varga Tibor jogtörténész előadása

  hadak-utja  2011.01.30. 12:05
  A neves jogtörténész ezúttal egy igen aktuális témáról fog beszélni.

  prof. Andrásfalvy Bertalan néprajzkutató előadása

  hadak-utja  2010.09.06. 22:55

  Dr. Andrásfalvy Bertalan, a Pécsi Tudományegyetem professzora tart előadást arról, mi a néprajz feladata a mai világban, miért is kell néprajzot tanulni.

  Csepin Péter hagyományörző és dr. Varga Tibor jogtörténész közös előadása

  hadak-utja  2009.11.13. 17:59

  Következő alkalmunkon Csepin Péter és Zsolnai Gábor hagyományörző végvári vitézek tartanak beszámolót a kazahsztáni útjukról, majd ezt követően dr. Varga Tibor előadását hallgathatjuk meg.

  Dr. Zachar József történész előadása

  hadak-utja  2009.04.15. 19:18

  Dr. Zachar József hadtörténész, az egri Eszterházy Károly Főiskola és a Szent Korona Szabadegyetem tanára tart előadást a dunaújvárosi evangélikus templomban.

  FIGYELEM, MOLNÁR V. JÓZSEF ELŐADÁSA ELMARAD!

  hadak-utja  2009.01.09. 17:15
  Molnár V. József néprajzkutató február 14-re tervezett előadása elmarad, a Tanárúr egyéb elfolgaltásga miatt! A kellemetlenségért elnézést kérünk!

  Pap Gábor művészettörténész előadása - ELMARAD!

  hadak-utja  2008.12.10. 15:30
  Pap Gábor immár negyedszer tart előadást Dunaújvárosban a Hadak Útja Baráti Kör szervezésében. A most következő alkalommal filmvetítéssel egybekötött előadást láthatnak a kedves érdeklődők. FIGYELEM, A HELYSZÍN MEGVÁLTOZOTT! Ezúttal nem az evangélikus templomban, hanem a Munkásművelődési Központ (MMK) 310-es termében leszünk!

  A Szent Korona eszme aktualitása és a jogfolytonosság

  hadak-utja  2008.10.19. 12:34
  Ismét egy egész délutános rendezvényt szervezünk, ezúttal a téma a Szent Korona eszme és a jogfolytonosság lesz, három (a témában legszakavatottabb) kivaló kutató tolmácsolásában.

  Csajághy György népzenekutató, zenetanár előadása

  hadak-utja  2008.09.30. 00:28
  A pécsi népzenekutató érdekes előadásából megtudhatjuk, milyen fontos szerepe van a magyar népzene vizsgálatának az őstörténeti kérdések kapcsán.

  "Népek Krisztusa, Magyarország" 1956. I-IV.

  hadak-utja  2008.07.12. 21:43
  Ezúttal rendkívüli rendezvényünk lesz. A megszokottól eltérően most nem egy előadást hallhatnak a kedves érdeklődők, ezúttal levetítjük Jelenczki István 1956-os forradalomról készített filmjének első négy részét. A Hadak Útja Baráti Kör a Bódy Gábor Filmkubbal közösen szervezi a rendezvényt, így a helyszín se a megszokott, ugyanis a filmklub helyet adott a dunaújvárosi MMK földszinti színháztermében. Meghívott vendégek lesznek és a vetítés előtt előadást tartanak: Jelenczki István filmrendező és Molnár V. József néplélekrajz-kutató, 1956-os szabadságharcos, a film szereplője.

  Következő 10 cikkElőző 10 cikk

   
  Evangélikus Templom
   
  Testvérlapok

  DOBOGÓ

  NaPúT

  Szent Korona Országáért Alapítvány

    

   

  Magyar Táltos Hub

  Motolla Egyesület

  Karahun

   

  NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!