hadak-utja
hadak-utja
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdés
Lezárt szavazások
 
 • Programajánlónk
 • Következő 10 cikkElőző 10 cikk

  Harangozó Imre néprajzkutató előadással egybekötött könyvbemutatója

  hadak-utja  2011.03.13. 21:44

  "Transzcendens trambulin" - Korunk felfogása és a moldvai csángók hagyományai az utolsó átmenet rítusrendjével kapcsolatban című könyvével ismerkedhetnek meg a könyvbemutatóra és előadásra ellátogatók

  Dr. Varga Tibor jogtörténész előadása

  hadak-utja  2011.01.30. 12:05
  A neves jogtörténész ezúttal egy igen aktuális témáról fog beszélni.

  prof. Andrásfalvy Bertalan néprajzkutató előadása

  hadak-utja  2010.09.06. 22:55

  Dr. Andrásfalvy Bertalan, a Pécsi Tudományegyetem professzora tart előadást arról, mi a néprajz feladata a mai világban, miért is kell néprajzot tanulni.

  Csepin Péter hagyományörző és dr. Varga Tibor jogtörténész közös előadása

  hadak-utja  2009.11.13. 17:59

  Következő alkalmunkon Csepin Péter és Zsolnai Gábor hagyományörző végvári vitézek tartanak beszámolót a kazahsztáni útjukról, majd ezt követően dr. Varga Tibor előadását hallgathatjuk meg.

  Dr. Zachar József történész előadása

  hadak-utja  2009.04.15. 19:18

  Dr. Zachar József hadtörténész, az egri Eszterházy Károly Főiskola és a Szent Korona Szabadegyetem tanára tart előadást a dunaújvárosi evangélikus templomban.

  FIGYELEM, MOLNÁR V. JÓZSEF ELŐADÁSA ELMARAD!

  hadak-utja  2009.01.09. 17:15
  Molnár V. József néprajzkutató február 14-re tervezett előadása elmarad, a Tanárúr egyéb elfolgaltásga miatt! A kellemetlenségért elnézést kérünk!

  Pap Gábor művészettörténész előadása - ELMARAD!

  hadak-utja  2008.12.10. 15:30
  Pap Gábor immár negyedszer tart előadást Dunaújvárosban a Hadak Útja Baráti Kör szervezésében. A most következő alkalommal filmvetítéssel egybekötött előadást láthatnak a kedves érdeklődők. FIGYELEM, A HELYSZÍN MEGVÁLTOZOTT! Ezúttal nem az evangélikus templomban, hanem a Munkásművelődési Központ (MMK) 310-es termében leszünk!

  A Szent Korona eszme aktualitása és a jogfolytonosság

  hadak-utja  2008.10.19. 12:34
  Ismét egy egész délutános rendezvényt szervezünk, ezúttal a téma a Szent Korona eszme és a jogfolytonosság lesz, három (a témában legszakavatottabb) kivaló kutató tolmácsolásában.

  Csajághy György népzenekutató, zenetanár előadása

  hadak-utja  2008.09.30. 00:28
  A pécsi népzenekutató érdekes előadásából megtudhatjuk, milyen fontos szerepe van a magyar népzene vizsgálatának az őstörténeti kérdések kapcsán.

  "Népek Krisztusa, Magyarország" 1956. I-IV.

  hadak-utja  2008.07.12. 21:43
  Ezúttal rendkívüli rendezvényünk lesz. A megszokottól eltérően most nem egy előadást hallhatnak a kedves érdeklődők, ezúttal levetítjük Jelenczki István 1956-os forradalomról készített filmjének első négy részét. A Hadak Útja Baráti Kör a Bódy Gábor Filmkubbal közösen szervezi a rendezvényt, így a helyszín se a megszokott, ugyanis a filmklub helyet adott a dunaújvárosi MMK földszinti színháztermében. Meghívott vendégek lesznek és a vetítés előtt előadást tartanak: Jelenczki István filmrendező és Molnár V. József néplélekrajz-kutató, 1956-os szabadságharcos, a film szereplője.

  Következő 10 cikkElőző 10 cikk

   
  Evangélikus Templom
   
  Testvérlapok

  DOBOGÓ

  NaPúT

  Szent Korona Országáért Alapítvány

    

   

  Magyar Táltos Hub

  Motolla Egyesület

  Karahun

   

  Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *